A buja nagynéni

A buja nagynéni

Tizennyolcadik évembe léptem és még igazából nem voltam nővel. A jó karban lévő nagynéném vett szárnyai alá, akivel sokat dumálgattunk mindenfeléről. Észre sem vettem, ahogy keresztrejtvényezés közben apró titkaimat is kiszedegette belőlem.

Ő tanított meg csókolózni, és amikor rejtvényfejtés közben mögötte állva masszírozgattam vállát és nyakát, az ő melle volt az amit először megérintettem. Ezt soha nem felejtem el. Masszírozás közben hátravetette fejét, kezem pedig kulcscsontjáról becsúszott blúzába!

És már éreztem is kemény halmát tenyerem alatt!

– Élvezed ? – vigyorgott rám,de nem tolta el kezem!
– Nagyon – válaszoltam rekedten, és farkam már ágaskodott is!
– Akkor simogasd egy kicsit, -és megcsókolt.

Én alig mertem mozdítani ujjam, mire ő kipattintotta blúza gombját és megfogva kezem simogattatta magát! Melle ruganyos volt és forró. Közben csókolt és sóhajtozott. Ekkor már mindkét kezem mellein volt, bimbói megkeményedve meredeztek! Alig bírtam fékezni magam, nehogy elélvezzek!
– Mára ennyi elég lesz, – tolt el végül magától.

Alig vártam a következő alkalmat! Csak kajánul rám vigyorgott, ahogy mögé álltam és egyből mindkét kezem blúzába dugva simogatni kezdtem! Ő csak sóhajtozott, én pedig figyeltem ahogy ujjaim között feléledve duzzadni kezdtek bimbói ! Aztán megint nagyot sóhajtva eltolt magától. Ez így ment heteken keresztül. Simogattam melleit és csókolóztunk közben.

Egyik alkalommal, ahogy bementem hozzá, nem a konyhában az asztalnál ült, hanem a szobában a kanapén elnyúlva találtam.

– Valami baj van? Beteg vagy? -kérdeztem.

Semmi bajom, csak pihenek-mosolygott rám. Lehajoltam és megcsókoltam. Aztán letérdeltem a kanapé mellé. Most garbó volt rajta, és azon keresztül kezdtem simogatni melleit. De érezni akartam tenyeremben forróságát, ezért megpróbáltam kihúzni szoknyájából, de nem engedte!

– Csak a melledet szeretném ! -kérleltem, újra és újra próbálkozva.

Továbbra sem engedte, de éreztem, hogy megremegett hasa, és felhúzta lábait! Szoknyája felcsúszott combján és szinte vonzotta tekintetem!

– Légyszi engedd! Kérleltem tovább, de már tekintetem combjai közé tapadt, mert nem volt rajta bugyi! Egyből ágyékának sötétlő szőrzetét csodálhattam!

Egyik kezemmel továbbra is garbóját akartam kihúzni szoknyájából, másik kezem azonban combjára tévedt! Kellemesen meleg volt! Ahogy pedig feljebb csúszott, egyre melegebb lett! Megrándult csípője és combjai enyhén megnyíltak!

Életemben most láttam először pinát!

Remegő ujjal érintettem meg! Erre álmomban sem mertem gondolni!

– Most ott simogass meg! – hallottam meg suttogását.

Remegő ujjakkal próbáltam babrálni! Ahogy még szelesebbre nyitotta combjait, megnyíltak szeméremajkai, és elém tárult nedves bejárata! Megfogta kezem, és ujjamat vágatában végigvezetve csiklójához irányította! Felnyögött mikor megérintettem!

– Puszilgasd meg kicsit, -suttogta.

Örömmel tettem eleget kérésének! Puszilgattam, majd belelendülve majszolva lefetyeltem!

Egyre hangosabban vinnyogva fészkalódott alattam! Aztán megéreztem, ahogy enyhén sós nedv kezd csorogni puncijából. Ekkor eltolt magától.

Most vettem csak észre, hogy közben mehszabadult garbójától és fehér mellei ágaskodó bimbókkal néztek szembe velem!

– Ezeket akartad, -húzta fejem melleire.

Eddig így kibontva még azokat sem láttam. De most egyből puszilgatni kezdtem őket! Újra nyöszörögni kezdett, es matató ujjakkal kigombolta nadrágomat!

– Gyere basszál meg! Előbb utóbb úgyis megtennénk!

És most én is megkívantam! –

– Gyere, dugd belém! De ne kapkodj!- fogta meg farkamat és pinájába igazította!

Ilyen gyönyörűséget én még nem éreztem! Csípőjét emelve vezette megába farkamat! Alighogy tövig beértem elélveztem!

– Mondtam hogy ne kapkodj. De semmi baj burkusom, ez természetes! A faszod teljesen kemény maradt . Bírni fogod! És most basszál! Először lassan, aztán majd vadulhatsz is!

– Igeeen! Gyönyörűen csinálod ! – vinnyogott fel, ahogyan belelendültem!

Csak lebegtem ahogy baszam.

– Csak meg egy kicsit! -vinnyogta. Aztan rángatózva sikkantgatni kezdett!

És én újra elélveztem! Csodálatos volt, ahogy lüktetve spricceltem forró hüvelyében! Farkam még mindig kemény volt benne, és még aprókat mozdultam, az utolsó cseppjeimet is kipumpálva magamból.

– Csodálatos volt, ahogy megbasztál. Különbül mint ahogy nagybátyád teszi! Erre máskor is igényt tartok! De azt majd én döntöm el mikor. Jó lesz úgy?

Örömmel egyeztem bele.