Forró affér a villanyszerelő fiúval

Forró affér a villanyszerelő fiúval

Csengettek. Kinyitom az ajtót a villanyszerelőnek, de magam is zavarba jövök. Egy ponton túl már nem a kockahas teszi a férfit, hanem az egyenruha. Szexin dögös ebben a ruhában. Az overall alatt csak egy fehér pólót visel. Ahhoz képest, hogy sietett elég ápolt a megjelenése.

A FiRelé visszakapcsolása után viszont nem igen derül ki, hogy mi is volt a baj. Hosszasan húzza is az agyamat, hogy csak szándékosan hívtam-e ki, mert kíváncsi voltam ki is a társasház szerelője. Hebegek-habogok, ami miatt talán még inkább így gondolja. Végül a munka díjára kerül a sor, amin ő édesen vigyorogni kezd.

– Mit is kérjek ezért a nagy munkáért? -tanakodik, majd hirtelen a falnak nyom.

– Szexi kis nőcske vagy ugye tudod? Csípem a nagyszájú, talpraesett teltebb, jó nagy mellű nőciket. Mellesleg elég bomba a szerkő is.-közli, miközben a mini farmer szoknya alatt végig simít a belső combomon.

A szó belém fagy és csak arra a bizsergő érzésre tudok gondolni, ami kúszik felfelé a combomon. A lélegzetem egyre szaporább, a mellkasom intenzívebben emelkedik, és amikor a nedvesedő bugyimon végighúzza a mutatóujját egy pillanatra megrogyok.

– Úgy látom itt valaki igencsak kívánós!- horkan fel és a térdét a lábam közé nyomja.

Ezen könnyen segíthetek.- eközben hosszú vörös tincseimet a hátam mögé teszi és halkan, lassan súgja a nyakamhoz, hogy ilyen fizetséggel bármikor kijön szolgáltatást nyújtani.

A testem válaszol. A vérem felizzik, a mellbimbóim tűhegyesen mutatnak rá kérdően, mikor is téped le a ruhám. Az apró csókok, amiket a nyakamra lehet, egyre inkább felperzselnek. A lélegzetem szaporább, a csípőm jár a térdén. Hozzá-hozzá dörgölve az anyaghoz a csiklómat. Érzem, hogy a fekete tanga teljesen átnedvesedett.

Végül nem bírom tovább. Kezemmel végig simítom a hátát. Kapaszkodok, miközben a térdeim remegnek. Majd kikapcsolom az overall csatját, a kantárt hátradobom és a pólója alá nyúlok. Ahogy a kezem a forró bőréhez ér, ő elnyom és két kezével a karom szorítja.

– De sietős itt valakinek- mondja, majd vadul csókolni kezd. Én azonnal reagálok, a nyelvünk vad táncot jár, közben a nadrágját hámozom, ő letépi a farmer szoknyám, a patent el is repül. A falnak nyom, felfal a testével. Kezével félrehúzza a teljesen elázott tangámat és a csiklómat izgatja két ujjal. Eközben egy pillanatra sem engedi el a nyelve a számat. A blúzomat lefeszíti, a melltartót lepattintja és belemarkol a mellembe.

Ekkor a csók félbeszakad, az ujja még mindig a csiklómat izgatja, a lábával feszíti a combjaim terpeszbe és a nyelvével a jobb mellemet tüzeli fel gyors nyelvcsapásokkal.

Nem bírom tovább, már nem is tudom, hol bizsereg jobban, de azt tudom, hogy magamban akarom őt érezni.

Felocsúdva a kezdeti mámorból az boxeren át a férfiasságához nyúlok, ami már teljes mellszélességgel bevetésre kész. Ekkor magammal húzom, leülök a fekete franciaágy szélére,lehúzom a boxert. Merev férfiasságát megfogom, majd mélyen a szemébe nézek.

Látom, ahogy a vágy elönti az agyát.

-Add a tempót!-mondom és azzal a lendülettet a farkát a számba veszem. A golyókat enyhén markolom és simogatom a bal kezemmel, mire azok hol beráncosodnak, hol elernyednek. Jobb kezemmel dinamikus, folyamatos tempót diktálok. A makkot hol körkörösen nyalom, hol megszívom. Bő nyállal, ezt csak úgy lehet.

Ekkor pedig ő is rájön, mit is kértem. Mindkét kezét a halántékomra teszi és mozgatja a fejem. A tempó egyre hevesebb, de nem adom fel. Figyelek, szívom, tekerem a nyelvem, élvezem és kívánom őt. A farkát egyre mélyebbre nyomja, lüktetéséből érzem, mindjárt elélvez. Ekkor megáll, hátravág az ágyra. Hevesen felém mászik, szájon csókol, felkacag.

– Most én jövök!

Térdemet feltolja egészen a mellemig. Nyelvével a mellem izgatja miközben mélyen belém vágja.

A hirtelen jött férfiasságra felnyögök és azt akarom soha se érjen véget ez a pillanat. Minden döfést a méhemnél érzek, minden pillanatban remegek, izzadok és érzem, hogy a nedvesség átjár mindent.

A forróság elönti a testem, a nyögéseim szaporábbak lesznek, a légzésem már-már lihegés, a mellbimbóim merevednek, a mellkasom megfeszül, a lábujjam görcsbe rándulnak és úgy élvezek el, hogy bennem jár. Vastag péniszén érzem a lüktető hüvelyem minden mozdulatát.

Ekkor pedig ő is elélvez. Megrogyva borul a mellkasomba, érzem ahogy, lüktet bennem.

Már ekkor tudtam ez a játék csak most kezdődött.

Letusoltunk, számot cseréltünk és megfogadtuk, hogy átnézünk még pár dugalljt a lakásban.