Szexeltem az osztálytársnőmmel

Szexeltem az osztálytársnőmmel

Szeptember volt, épphogy visszatártunk a suliba és már indultunk is tovább a szokásos erdei kirándulásunkra. Kis faházakban szálltunk meg, 4-en egy házban. Napközben programok, fürdés stb. Este pedig, mivel végzősök voltunk békén hagytak a tanárok és kezdődhetett a buli.

Természetesen rengeteg alkohol volt, ami fogyott is bőven, ekkoriban éppen volt barátnőm, viszont volt egy osztálytársnőm, aki folyamatosan közeledett, próbálkozott nálam. Fogyott az alkohol bőven, megivott mindenki nagyjából 2 üveg bort, amikor elindultam, hogy nekem bizony meg kell látogatom az illemhelyet. Hódolóm azonnal észlelte ezt és huncutul rám mosolygott:

– Nem baj, ha követlek?

Nem voltam már teljesen észnél, így mit sem sejtve rávágtam, hogy persze.

Alig távolodtunk el 30-40 méterre amikor magához rántott és megcsókolt. Igen szexi lány volt, vékony derék, közepes mellek, csodás fenékkel.

Nem ellenkeztem és heves csókcsatába kezdtünk. Nagyon be volt indulva, szinte kiabálva mondta, hogy akarlak most!

És már térdelt is le és rángatta le a ruhát rólam, kivette a farkamat és azonnal bekapta. Isteni volt ahogy szopott, bő nyállal néha mélytorkozva kényeztetett. Kicsit lassúnak ítéltem a tempót, így fogtam a fejét neki támasztottam a mögötte lévő falnak és elkezdtem baszni a száját, egy két perc után kivettem a farkam és megkérdeztem élvezi-e, azonnal bólintott és jelezte, hogy tegyem vissza rögtön. Ez így ment még pár percig, nem bírtam tovább fogtam és belélveztem a szájába, az egészet lenyelte.

– Folytassuk máshol – szóltam.

A WC mögött volt egy kisház ami szerencsére teljesen üresen állt.

Bementünk és azonnal levetkőztettem, végre elém tárult isteni puncija, kellően lucskos volt már, pedig most kezdtem csak el nyalni, kB 5 percig kenyeztettem nyelvemmel, ujjammal amikor is sikítva elélvezett. Nagyon élveztem én is ahogy folyik a nedve a számba.

Nagy nehezen kiheverte és úgy szólt :

– Azt akarom, hogy basszál szét!

Na nekem se kellett kétszer mondani azonnal beraktam a farkam és kíméletlen tempóban elkezdtem őt döngetni, ordított az elvezettől. Szóltam, hogy pucsítson be, mert hátulról akarom megbaszni. Hihetetlen élmény volt ahogy a tökéletes segge elém tárul és puncijába beledugom a farkam, pár perc utan úgy döntöttem nem érdekel, meg akarom dugni a seggét is. Egy kis puncilevet átkentem a segglyukra és fogtam és beleraktam.

Hirtelen felszisszent, így meg is álltam egy pillanatra, de hátraszólt: folytasd csak nem te vagy az első aki ott jár. Szerencsére sokan se járhattak előttem, kíméletlenül szűk volt, pár percbe telt és bele is élveztem a segglyukába.

Ezután kimerülten feküdtünk az ágyban és csak lihegtünk, majd az éjszaka folyamán még jópárszor megismételtük a történteket.