Erotikus történet: A barátom barátnője

Erotikus történet: A barátom barátnője

Amikor ez az eset történt, 26 éves voltam. A jó barátommal Tommal még a gimiben haverkodtunk össze, sokat buliztunk, együtt sportoltunk, jó barátok voltunk.

Viszont amikor megismerkedett egy lánnyal , minden megváltozott, lemondta a hétvégi bulikat, nem jött kosarazni, teljesen bezárkózott, minden percét a barátnőjével töltötte. A barátnője Dina elképesztően jól nézett ki, 1 évvel volt nálam fiatalabb, karcsú csípő, feszes fenék, nagy mellek, macska szemek jellemezték, szóval nagyon vonzó volt.

Szerencsés helyzetben voltam, mert a szüleim tehetősek, és akkoriban vettek nekem egy házat, közel a munkahelyemhez, így kiköltözhettem az albérletből. A költözéskor segítséget is kértem a barátaimtól, így Tomot is felhívtam, hogyha ráér és van kedve segíteni, akkor jöjjön, természetesen sört biztosítottam egész napra, hogy a hangulat megfelelő legyen.

Nem gondoltam, hogy eljön, ezért hatalmas meglepetésként ért, amikor megjelent az albérlet előtt, ráadásul nem egyedül, hanem szexi barátnőjét is magával hozta.

Köszöntöttem őket, és nekiálltunk a munkának. Egész nap pakoltunk, így nem volt lehetőségem beszélgetni Dinával, ám este, az utolsó fuvarral mindenki elindult a házhoz, csak mi ketten maradtunk az albérletben, átnéztem nem maradt-e semmi ott, hogy aztán később kocsival a többiek után menjünk.

Végre volt lehetőségem megismerni. Az általános csevegés után rátértem a tárgyra, és megkérdeztem, Tom miért hanyagolja el a barátait. Meglepetésre kiderült, nem ő az aki bezárja a barátomat, hanem éppen fordítva, azt mondta Tom annyira féltékeny, hogy szinte sehova nem mennek, és ez őt már az őrületbe kergeti. Beszélgettünk még 10-15 percet majd a többiek után mentünk. A pakolás végeztével, mindenkit meginvitáltam a házavató bulira, amit a következő estén tartottam.

A buli remekül indult, rengeteg sör fogyott, köszönhetően annak, hogy sokan eljöttek, főleg a közeli barátok. Úgy 15-en lehettünk.

Olyan 10 óra környékén csöngettek! Meglepődtem, lehalkítottuk a zenét, arra gondoltam, hogy a szomszédoknak nem tetszik a hangoskodás. Nem a szomszédok voltak, hanem Tom és Dina álltak a bejárati ajtóban. Láthatóan összevesztek, mert nem fogták egymás kezét, és ahogy kinyitottam az ajtót, a lány beviharzott. Kérdeztem a barátomat, hogy mi a helyzet, beszéljünk-e róla. Nem akart, én meg erőltetni nem akartam, amúgy is jó hangulatban voltam.

Telt az idő, a pia fogyott, a hangulat emelkedett, mindenki táncolt a nappaliban, kivétel a frissen érkezett párt, ők csak ültek a nappali szélén és néztek ki a fejükből. Volt egy csaj aki az egyik haverommal jött, egyedülálló volt és szexi. Láthatóan tetszettem neki, ezért fel is kértem táncolni. Ennyi pia után a tánc már előjátéknak is elmegy, szorosan hozzám bújt és a csípőnk össze ért. Smárolni kezdtünk, a csók közben kinyitottam a szemem, és pont Dinát pillantottam meg, aki engem nézett, furcsa volt, egymás szemébe bámultunk miközben a lánnyal a nyelvünk körtáncot járt.

A buli még javában tombolt amikor a sok sör a hólyagomban is kifejtette hatását. A földszinti WC foglalt volt, így felmentem az emeletre, hogy ott könnyítsek magamon. Amikor felértem, halk sírást hallottam a mosdóból. Bekopogtam és megkérdeztem minden rendben van-e. “Jól vagyok, gyere be” – hangzott, Dina volt az.

Bementem és láttam ahogy a lány a WC-n ülve zokog. Megkérdeztem tudok-e segíteni valamit. “Nem tudsz, sajnos ezen nem tudsz” – válaszolta, majd elmagyarázta, hogy annyira szeretne táncolni, de Tom nem engedi. Azt javasoltam neki, hogy érezze jól magát, ha lemegyünk majd én megtáncoltatom.

Kiment a mosdóból, hogy eltudjam végezni a dolgom. Már éppen a kezemet mostam amikor kinyílt az ajtó és bejött.

“Nem táncolhatunk lent, mert Tom féltékeny lesz.” – mondta.

“Értem akkor mi legyen?” – kérdeztem.

“Ha neked nem gond, táncoljunk itt a mosdóban, mert úgy is a kedvenc számom megy.” -mondta a lány.

Az emeleti fürdő elég nagy volt, így volt hely, hogy ezt megoldjuk.

Megfogtam a két kezét és táncoltunk!

“Ne így!” – mondta. “Úgy ahogy a másik lánnyal táncoltál.” – egészítette ki!

Magamhoz húztam, ő megfordult és a fenekét hozzám nyomta. A kezét felemelte és a tarkómat simogatta vele, így még jobb belátásom volt a hatalmas melleire. Közben két kezemet a combjára tettem. A csípőnk egyszerre körözött, kezemmel egyre feljebb csúsztam. A comb hajlathoz értem, amikor megfordult a fejemben, hogy talán túl messzire mentem, ám ő ekkor összeszorította a combját, így a kezem a bugyira került.

Simogattam a punciját a bugyin keresztül, mire ő hangosan sóhajtott. Közben a farkam már olyan kemény volt, hogy ő biztosan érezte azt a fenékén. A csípő mozgása kifogástalan volt, és még ennyi pia után is kőkeményre állította a faszomat. Ezt folytattuk, de nem mertem tovább menni, ezért ő tette meg azt a lépést, amiből már nem volt kiút. Megfordult és lesmárolt. Hosszan csókolóztunk, nagyon izgatóan és érzelmesen. A csók közben a keze már a farkamat simogatta. Letérdelt, lehúzta a cipzárt és azonnal bekapta. Először finoman, majd egyre erőteljesebben mozgatta a szájába, közben végig a szemembe nézett.

Amikor úgy éreztem közeledek az orgazmushoz, vállát finoman megérintve felhúztam, és megfordítottam a gyönyörű csajt. Tudtam, hogy kevés az időnk mire feltűnik valakinek, hogy mindketten eltűntünk, ezért nem finomkodtam. Kezével a WC-nek támaszkodott és pucsított, én hátulról félrehúztam a bugyiját a nyílásról, még egy mélyet belenyaltam, majd betoltam a farkam. Nagyon nedves volt, ezért nem is volt szükség a finomkodásra. Elkezdtem pumpálni hátulról, amennyire csak tudtam. A félhosszú haját összefogtam és húztam magam felé. Hangosan nyögött, szerencse, hogy a zene is hangos volt odalent.

Továbbra is hátulról basztam amikor a szoknyáját visszafordítottam a testére, hogy lássam a tökéletes seggét. Benyálaztam az ujjam és masszírozni kezdtem az ánuszát. Hatalmasat sikoltott, éreztem ahogy a punci szorítani kezd, és az orgazmus átfut rajta, ez az érzés elegendő volt ahhoz, hogy én is elmenjek. Kihúztam a farkam, letérdelt és száját kinyitva nyelvét kitolva várta az áldást. Nem is kellett sok, hatalmas adagot élveztem a szájába és az arcára.

Megmosakodtunk és megállapodtunk, hogy 5 perc különbséggel megyünk le.

Én mentem le először, csatlakoztam a korábbi partneremhez és táncoltam. Dina amikor lejött visszaült Tom mellé, de már láthatóan jobb kedve volt.