Elvettem a barátom testvérének a szüzességét

Elvettem a barátom testvérének a szüzességét

Egy ideje már úgy érzem, megtaláltam álmaim férfiját. Kristóf nálam hét évvel idősebb, ő a lelkitársam, emellett pedig a szexuális életünk sem gyenge. Az első alkalommal, amikor együtt voltunk azt éreztem, hogy soha nem fog tudni kielégíteni, és elég kicsi is a farka. Azóta ez megváltozott, mondjuk napi többször “gyakorolunk”. Ő az első férfi akinek a férfiasságán ülve, sikítva tudok elélvezni. Gyönyörű érzés.

Kristófnak van egy velem egyidős öccse, Dani. Dani ugyan olyan jól néz ki, mint a bátyja, igaz, belőle hiányzik az a férfiasság, és ha jól gondolom, még szűz. Egy meleg nyári napon Kristófnak dolga akadt, így elment otthonról, Danival pedig a szobájában az ágyon ülve tanultunk. Miközben a feladatokat magyarázta nekem, én a gondolataimban egészen máshol jártam. Vajon neki is olyan kicsi? Ha igen, az is tud annyira kemény lenni, hogy spriccelve menjek el tőle?

– Bella, érted amit mondok? – elmélkedésemet zavarta meg a hangja.

– Hogyne érteném- néztem mélyen a szemébe és közben megharaptam a számat.

Ettől ő elpirult, a szemem sarkából pedig láttam, hogy ágaskodni kezdett a farka a laza rövidnadrágja alatt. Kezem a combjára tettem és simogatni kezdtem azt. Láttam hogy nagyon zavarba jött, és a feladatok magyarázásába is belegabalyodott.

– Melegem van-mondtam és azzal a lendülettel le is vetettem a toppomat, ami alatt már semmi sem volt.

Láttam, hogy nyálcsorgatva figyeli a cicijeim, és hogy a férfiassága már olyan kemény, hogy legszívesebben beleülnék. Így hát jó kislány módjára elkezdtem azt kibontani a nadrágjából és a kezembe vettem. Neki egész nagy farka volt, az erek csak úgy duzzadtak rajta. Meglepődésemet egy érzéki nyögéssel jeleztem, majd el is kezdtem nyalogatni. Miután végignyaltam a heréitől a makkjáig, rácuppantam és határozott mozdulatokkal elkezdtem szopni. Éreztem ahogy a hatalmas fasza csak úgy lüktet a számban, ennek hatására a hajamat is elkapta és jó erősen elkezdte rányomi. Ettől én mégjobban beindultam és megemeltem a fenekem felé, ezzel jelezve azt, hogy kezdjen el ujjazni. Annak ellenére, hogy szűz volt, igazán jól bánt a nedves puncimmal. Ujjaival elkezdte izgatni a csiklóm. Ekkor meghallottuk, hogy valaki jön felfelé a lépcsőn.

Gyorsan leugrottam róla, felöltöztünk és már nyílt is az ajtó. Kristóf volt az. Gyanakvóan nézett rám, odasétált mellém, a derekamra helyezte a kezét és így szólt?

– Hát ti mit csináltatok?

Hirtelen lányos zavaromban csak ennyit tudtam kinyögni:

– Van kedved csatlakozni?

Láttam, hogy felcsillant a szeme, az öccsére nézett, az bólintott egyet, majd csapott egy hatalmasat a fenekemre.

– Hát akkor folytassátok ott, ahol abbahagytátok.

Tüstént térdeltem is le Dani elé, vettem is elő a pulzáló faszát és már azonnal a számba is vettem. Szép lassan lehúztam őt magam elé, hogy térdeljen, én pedig négykézlábra ereszkedve toltam a fenekem Kristóf felé. Értette a célzást, mögém jött, a kicsi, de nagyon kemény faszát nagyon erősen belémnyomta, majd előrehajolt és a fülembe súgta:

– Ezt érdemled te szuka.

Ettől nagyon beindultam, a kezébe adtam a hajam, kérve hogy tépje szét azt is, miközben én az öccse farkát szopogattam. Serényen mozgattam a csípőm körbe-körbe és közben élveztem a két testvér faszát. Mikor már éreztem, hogy Dani lassan elmegy, abba hagytam a szopását és kértem, hogy menjünk fel az ágyra. Felfeküdtem a hátamra úgy, hogy a fejem lefelé lógjon, szét tettem a lábaim, és kértem Danit, hogy tegye be a nemi szervét a forrón izzó, nedves puncimba, a páromnak pedig jeleztem hogy álljon elém, és basszon szájba nagyon erősen. A kis farkát imádom mélyen letorkozni és fuldokolni tőle. Eközben az öccse pedig belém hatolt a véreres farkával tövig. Sikítva kiáltottam fel, hiszen jó ideje nem volt dolgom ekkora mérettel. Felvették a ritmust és egyszerre basztak mind a ketten. A két fiú teste egyszerre gyorsult fel, majd feszült meg, mindketten hatalmasat élveztek belém, ki ide, ki oda.

Nem csak olvasnád, hanem néznéd is? Válogatott pornóvideók a napiszex.hu-n!