Szextörténet: A mostoha nővérem – 1. rész

Szextörténet: A mostoha nővérem – 1. rész

Ő (21) három évvel idősebb, mint én (18), és főiskolai tanulmányait folytatta, miközben még középiskolában voltam. Korábban már rápillantottam, de természetesen egy szót se mertem szólni, és éjjel álmodtam róla. Gyönyörűen csaj, hosszú, szőke hajjal, kék szemmel, formás testtel és szép mellével. Olyan, amire minden felnőtt ember azt akarja, hogy felesége legyen. Majd egyszer.

Alapszintű képzés után, felkészültem arra, hogy kiszállítsam az első szolgálati megbízásomat külföldre. Körülbelül két vagy három napig voltam otthon, és ő (mostohanővérem) nagyon összeveszett jelenlegi barátjával / bármi is volt vele, szüksége volt rá, hogy néhány dolgot elhozzon a koliból, az új lakásába. Anya és apa segített neki, hogy béreljen egy lakást a főiskolai évek alatt, így nem kellett a kollégiumban maradnia. Segítenem kellett neki költöznie az új helyére.

A költözés eseménytelen volt. Június volt és meleg volt, tehát nem volt szórakoztató, hogy minden dolgát és az új ágyat a bérelt lakásának második emeletére kellett cipelnem. Úgy döntött, hogy készen állunk a napra, elment pizzáért.

Amikor visszatért, nagy pizza és tizenkét csomag sör volt vele. Szép! Rám nézett. Szóval leültünk a kanapéra, pizzát ettünk, megittunk néhány sört és egy kicsit összehangolódtunk. Nagyon sok kérdése volt arról, hogy én katona vagyok, milyen volt stb. Arra gondoltam, hogy ideje elindulni, átvettem a szemetet, és ledobtam, miközben megfordultam, sírva ült ott (ezen a ponton gondoltam, öleld át, mondd el neki, hogy minden rendben lesz) mint egy jó mostohatestvér!

Átmentem, mellette ültem a kanapén, és hátára tettem a kezem, és azt mondtam: „Ne aggódj a vesztes bunkó miatt. Ha nem látta, hogy csak egy hatalmas hibát követett el egy fantasztikus nővel, akkor meg sem érdemel téged ”. Büszke voltam magamra.

A fejét a vállamra tette, és megöleltem. Most már kellemetlenül kezdtem érezni magam, csak ölelt. Körülbelül tíz percig ültünk ott. Kényelmetlenül éreztem magam, mert a bal mellét a mellkasomhoz nyomta, és egy pillanatra levette a melltartóját, hogy érezhessem a kemény mellbimbóját a mellkasamon.

Mint a pokolba próbáltam bármi másra gondolni, csak a melleit és mellbimbóját nyomta a mellkasomra, de ez nem működött, és éreztem, hogy a kakas kezd növekedni a nadrágomban. Kiutat kerestem, anélkül, hogy tudattam volna neki, hogy keményen áll a dákóm, és akkor ez történt. Jobb karjával elengedte tőlem, és az alkarját közvetlenül a lábamra, és természetesen a növekvő farkamra tette.

Amikor ez megtörtént, kissé megrándultam és rájöttem, hogy mostohaapám meg fog ölni. Kicsit ellazultam és kinyitottam a szememet, hogy ránézzek. Ott ült azokkal a nagy kék szemekkel, amelyek a lélekbe néztek, és észrevettem, hogy óvatosan dörzsöli a nadrágomat is.

Látta, hogy zavart vagyok és kissé aggódó, és azt mondta: „Tudod, hogy rendben van, ha azt gondolod, hogy szép vagyok, és hogy szexelni akarsz velem, igaz? Nem vagyunk valójában rokonok. Anyád és apám összeházasodtak(Jó pont.)

Természetesen szótlan voltam ezen a ponton; Azóta álmodtam erről, hogy fiatalabb korunkban találkoztam vele … de soha nem gondoltam, hogy valaha több lesz, mint egy jó fantázia. Még mindig nem voltam biztos benne.

Felcsúsztatta a kezét, és betette a nadrágomba, hogy lágy és meleg kezében érezze a most már teljesen felállt kakasomat (amely az alsóneműm és a nadrágom alatt feszült, hogy kiszabaduljon).

Ezen a ponton tudtam, hogy megfogja fogni.

Mondtam neki, hogy „minden alkalommal, amikor bepillantottam a szemedbe arra gondoltam, milyen csodálatos lenne szexelni veled, nem csak a gyönyörű testedet nézni, és álmodozni róla. .”

Miközben még mindig a szemembe nézett, közelebb lépett és megcsókolt. Ebben a pillanatban mindjárt Az összes szenvedélyem, izgalmam és boldogságomat beletettem.

Ezután levette ingét, és megmutatta nekem gyönyörű melleit, melyek mindkettő rendkívül kemények és szép mellbimbói vannak. Ez volt az első nő, aki nálam idősebb volt, akivel együtt voltam, és először láttam teljesen egészében ekkora melleket is.

Kissé nevetett és azt mondta: – tetszik a mellem, igaz?

Ismét közelebb lépett, elkezdte kikapcsolni a nadrágomat, és azt mondta: „Biztosítani foglak, hogy nagyon élvezetes élményed legyen ezúttal”.

Visszahajoltam, és lehúzta a nadrágomat és a fehérneműjét, úgyhogy leestek a padlóra, és rám nézett, és azt mondta: „Ő egy kicsit vastagabb, mint ahogy emlékszem, amikor utoljára láttam…” Aztán elkezdte dörzsölni a farkam lágy, meleg kezével. A kezem a fenekére tettem, és simogatni kezdtem. Három éven keresztül figyeltem a seggét, amint a középiskolában pompomlányként táncolt, az kínzás volt. Egy pillanatra megállt, és felhúzta a szoknyáját, hogy lássam, nincs bugyija, és már újra a farkamat simogatta. Mint egy pornó filmben!

Lassan végigfutottam a gyönyörű fenekén, egészen addig a pontig, amikor csak meg tudtam volna érinteni puncijának ajkát, és lassan közelebb húztam a kezem. Meglepődve tapasztaltam, hogy már nedves volt, és hátrahúzta a csípőjét a kezem felé, és azt mondta: „Gyere, játszhatsz vele, ha akarod”.

Lassan és finoman eloszlattam az ajkát, és beilleszttem az ujjamat, kissé felnyögött és azt mondta, hogy menjek tovább. Ezután rájöttem, hogy nyalogatja, és lassan, de minden alkalommal mélyebben veszi a faszomat a szájába.

Nagyon intim módon folytattuk egymás felfedezését.

Megfogta az egyik kezét, megragadta a faszomat, és nagyon keményen szorította. Elképesztő volt, nyilvánvalóan nagyon tapasztalt. Mindig pont mielőtt elmentem volna szorított rajta egyet. Nagyon élvezetes volt, aztán egyszer csak megunta és egy vízágyú erejével robbantam fel a szájában.

Csak mozgatta felfelé és lefelé a kakasomat, és lenyelt minden csepp cumit, amely évek óta bennem volt.

Tovább a 2. részhez >>>