Szextörténet: A mostoha nővérem – 2. rész

Szextörténet: A mostoha nővérem – 2. rész

Rám mosolygott és megkérdezte: „jól vagy, látod mennyire nedves vagyok?”

Mondtam neki, hogy, csodálatos, és imádtam. Ezután megfogta a kezem, a puncijához érintette, és azt mondta: „kóstolj meg”.

Nem csináltam még ilyet de megtettem, azt hiszem nagyon izgató volt. Ezután újra kicsit csak beszélgettünk.

Körülbelül húsz percig ültünk a kanapén, aztán felkelt, bement, és felvett egy bugyit, visszatért, és hozott nekem egy újabb sört és egy szelet pizzát.

“Töltsön fel, még nem végeztünk ; ezt már régóta akartam veled csinálni, és nem hagyom, hogy ne történjen meg”.

Tehát meztelenül ültem a mostohanővérem előtt, pizzát evett és sört ivott, és alkalmanként megdörzsölte a kezem és a lábára vagy az egyik mellére, vagy a gyönyörű hasára tette. Amikor végeztem, felállt, megölelt, megint megragadta a dákómat és azt mondta: „Gyere velem …”

A hálószobába vezetett és megkérdezte tőlem: „Szeretnél baszni, vagy inkább belém esnél?”

Mondtam neki, hogy „mindkettő, de leginkább már most beléd estem”.

Rám kacsintott, és azt mondta: – jó válasz tesó. Ezzel kezdjük, és meglátjuk, mi lesz. ”

Újra ideges voltam, és ő látta, hogy kissé feszült vagyok, azt mondta, hogy feküdjek le az ágyra, és először beszélünk. Nagyon szépen borotvált szőke kis dombja volt a puncija tetején, rövid és szakszerűen volt megvágva. A bugyija még mindig kék volt és éppen olyan vékony, hogy láthassam a csiklójának gyönyörű körvonalát. Engedte, hogy pihenjek és újra hangulatba kerüljek. Elkezdtünk mindenről beszélni, beleértve azt is, hogy már évekkel ezelőtt akartuk ezt, de ez sokkal jobb volt mint gondoltuk, és mindkettőnk számára kiválóan működött.

A beszélgetés természetesen szexbe fordult, és amire kíváncsi voltam, amit meg akartam élni, az most megtörténik, ezért azt mondtam neki, hogy nagyon szeretem nyalni a lányokat, és egy mosollyal az arcán, azt mondta: jó, szeretnél velem jót csinálni?

Azt mondtam: “természetesen szeretnék, de féltem nem leszek elég jó”.

Rám nézett, és azt mondta: “Csinálj bármit, amit velem szeretnél, bármit …”

Néztem a szemébe és átmozdultam, hogy az arcomat a lábai közé tegyem, és azt mondtam neki: „Mondja meg nekem, ha valamit másképp csináljak” . Annyira szeretném élvezni ezt.

Csak rám nézett és azt mondta: „Csináld azt, amiről már álmodtál”.

Még mindig volt rajta bugyi, és azt mondtam neki, hogy maradjon, lassan széttoltam a lábát, és láttam, hogy gyönyörűen borotvált punci izgatóan néz ki, ahogy a bugyi is látható. Közelebb haladtam a szépségbe, és lassan megdörzsöltem az orrommal, aztán az ajkaimmal megérintettem a vékony anyagot, amely eltakarta az ajkait és a csiklóját.

Rám nézett, és azt mondta: – Szeretsz szagolni, ugye?

Zavarban voltam és kissé vörös lett az arcom – mondta ne aggódj. Úgy gondolom, hogy rendkívül szexi, ha felizgat az, ahogy szagolod, és ez engem is felizgat.

Folytattam egy darabig a punciját masszíroztam és nyalogattam bugyiját. Felemelte a csípőjét, és én lecsúsztattam a bugyit. Már nagyon nedves volt a bugyija is, amely megnyúlt, ahogy próbáltam lehúzni. Megálltam, odanyújtottam a nyelvemet, és megkóstoltam. Elképesztő íze volt! Folytattam a bugyijának a lehúzását, majd egy percig ott ültem, és ránéztem. Gyönyörű punci ott feküdt, és kissé elmerültem rajta, ajka és a tetején most már duzzadt csikló rendkívül szép látvány volt. Ültem és a bugyiját az ágy oldalára tettem, és kissé távolabb helyeztem a lábát, majd kicsit masszírozni kezdtem a csiklóját. Közelebb húztam az arcomat, kinyújtottam a nyelvemet, és a nyalással találkoztam az ujjaival. Az egyiket a számba helyezte, aztán a másikat. Megnyaltam mindkettőt, és ismét közelebb költöztem, hogy végre rá tudjam helyezni a nyelvemet a gyönyörű, csillogó puncira.

Kicsit felnyögött, amikor elkezdtem a nyelvemmel a duzzadó csiklóját izgatni, és megkérdezte, tetszik-e ez az íze. Túl elfoglalt voltam ahhoz, hogy válaszoljak neki, de kitalálta a választ, mivel igazán belenyaltam a puncijába.

Folytattam az álmom beteljesítését, és mindent bevetettem, hogy érezze úgy magát, mintha ő lenne a legszebb nő a világon.

Valami bekattant a fejembe, és felmozgattam a kezem a mellbimbói felé, és kezdtem kissé masszírozni, csavarni és ujjaimba gördíteni. Finoman , remélhetőleg ez növeli az örömét. Nem tudom, honnan jött ez az ötlet, de igazam volt. Nem sokkal később, miután elkezdtem ezt csinálni, ritmusba velem, egyre keményebben kezdte a csípőjét az arcomba nyomni. Most azt mondta nekem, hogy szorosabban és erősebben szorítsam meg a mellbimbóit, miközben az arcomba eső lökésekkel ritmikusan nyögött.

Nem vagyok biztos benne, mennyi ideig tartott, de végül az egész teste megfeszült, és hosszan nyögött, amikor belespriccelt a számba. Gyorsan meg ittam, és észrevettem, hogy az is kissé krémes és csodálatos ízű, olyan, mint ő. Folyamatosan nyalogattam. Életemben először láttam, hogy egy punci megragadta a nyelvemet, minden élvezeti hullámával. Nem hittem el, hogy meg tudom csinálni vele. Teljesen elbűvölte az öröm. Elkezdte húzni a vállamat, és arra kért, hogy jöjjek fel.

Néhány percig feküdtünk ott, még mindig teljesen felállt a kakasom. Tudtam, hogy igazán élvezte.

Végül a szemembe nézett, és azt mondta: „Ez volt a legintenzívebb orgazmus, amit valaha megéltem. Köszönöm érte! ”Hihetetlenül örültem magamnak; Épp most adtam mostohanővéremnek életének legjobb orgazmusát … Azt hiszem, most már a pokolban is égni fogok … de legalább ott lenne mellettem, igaz?