Örök barinők, leszbi szeretők

Örök barinők, leszbi szeretők

Elköszöntem a szüleimtől és már indultam is a szomszédba a legjobb barátnőmhöz Lilihez.

-Szia Tamara!-köszöntött Lili mikor bementem a házba.

-Szia Lili. Szüleid? -kérdeztem, miután feltűnt hogy hogy a szüleit nem láttam.

-Elutaztak. Nyertek egy hétvégét a Balaton partra valami sorsoláson.

Lilivel elkezdtünk pizzát sütni magunknak miközben a telefonjából szóló zenéket énekeltük. Én egy sonkás sajtos kukoricásat csináltam Lili pedig egy olyat amin minden volt, paprika, hagyma, kukorica és még egy csomó minden.

Miután a pizzák megsültek felszeltük és egy nagy tányérra tettük, majd felmentünk az emeletre Lili szobájába és a hatalmas ágyra tettük a kaját. Lili csatlakoztatta a laptopot a tv-vel és közös megegyezésre elindított egy romantikus vígjáték filmet.

-Hogy fér beléd ennyi kaja úgy hogy amúgy nem is látszik meg rajtad?-kérdezte Lili.

-Nemtudom. Szeretek enni és szerencse hogy nem nagyon hízok. -mondtam majd a tekintetem a filmre szegeztem és kicsit zavartan csúsztam lejjebb az ágyban ugyanis a filmben épp egy szex jelenet kezdődött amit amúgy nem sokáig mutattak, de elég kivehető volt hogy a két főszereplő mit fog csinálni egymással.

-Jaj de vörös letté Tami.-nevetett ki drága barinőm. -Azt ne mond hogy ettől zavarba jössz. Láttál már pornót nem?

-Még nem láttam.-válaszoltam és egy újabb szelet pizzát kezdtem enni.

-Orvosoljuk a problémát. -felelte Lili majd a kilépett a filmből és keresett egy pornó oldalt majd el is indította az első videót amit beadott. A videón egy csaj saját magát elégítette ki egy hatalmas műfasszal. -Na? Vélemény? Ugye mennyire felizgatja az embert ha megnéz egy ilyen videót.

-Hát nem is tudom. -feleltem. -Aha.

-Tudod mi még jobb? A leszbi pornó. -mondta huncut vigyorral és már indította is a videót közben a szekrényében kotorászva kettő kis rózsaszín műfaszt tartott a kezében amiből az egyiket nekem dobta. -Nem vagy már szűz, szóval jó szórakozást a videó közben. -és ezzel le is vette a nadrágját és a bugyiját Lili majd egy nagy terpeszbe tette a lábait, nekidőlt az ágy támlájának és fel is dugta magának a faszt amit egy nyögéssel díjazott.

Néztem ahogy Lili saját magát elégíti ki majd miközben én a kezemben szorongattam a játékszert. Lili csípője egyre gyorsabban rángatózott miközben a kezében a kis játékszer is egyre gyorsabban mozgatta. Hangosan sóhajtozott és nyögdécselt majd egy kiáltással el is élvezett.

Lili kikapcsolta a videót majd felém mászott miközben a többi ruháját is levette.

-Lili mit?. mit csinálsz?-kérdeztem döbbenten de válasz helyett legjobb barátnőm csak szenvedélyesen megcsókolt. Eleinte ellenkeztem de hamar meggondoltam magam és viszonoztam a csókot. Lili a nadrágomat kezdte leszedni rólam a bugyimmal együtt. Ezután következett a felsőm és a melltartóm is amit csak a földre dobott.

-Lazulj el és élvezd a kényeztetést.-mondta Lili majd lejjebb csúszott az ágyon, szétnyitotta lábaim majd puszilgatni kezdte csupasz puncim ami miatt egy halk sóhaj hagyta el a szám.

Lili egyre gyorsabban kezdett nyalni és közben a kis rózsaszín faszt a kezébe vette és feldugta a hüvelyembe.

-Ahh ah Lili Ah nembihrom ah.-nyögtem miközben Lili haját markolásztam majd egy hatalmas nyögéssel elélveztem. Lili kihúzta belőlem a műfaszt is amiről leszopogatta a nedvem.

Még soha nem voltam lánnya, így nem nagyon tudtam hogy hogyan és mit kell csinálni, de egy hirtelen mozdulattal Lilit a hátára löktem és csókolgatni kezdtem az egyik mellét miközben a másikat a kezeimmel kényeztettem. Egyre lejebb haladtam Lili testén majd őt utánozva széthúztam a lábait és kezemmel kezdtem simogatni nedves punciját. Ujjaimmal szétnyitottam az ajkait majd nyalni kezdtem a rózsaszín területet.

-Ahh Tami. Nagyon jó vagy!-dicsért barinőm miközben a hajamat kezdte markolászni.

Egyre gyorsabban kezdtem nyalogatni és szivogtani miközben kettő ujjam feldugtam a hüvelyébe és gyors tempóban kezdtem ujjazni őt. Egyre gyorsabban jártak benne az ujjaim és a nyelvem, Lili pedig egyre hangosabban nyögött. Éreztem hogy közel jár már az élvezéshez ezért kihúztam belőle az ujjal majd a lábait megfogtam és még nagyobb terpeszbe nyitottam azokat így mégjobban hozzáfértem pinájához. Hangon nyögéssel élvezett el ő is majd összeakarta csukni a lábait de nem hagytam. Leszorítottam a lábait az ágyra és a folydogáló nedvét még kiszívtam.

-AHH TAMARAAAH AHHHHJGGG -szenvedett alattam Lili és miután az utolsó csepp nedvet is kinyaltam belőle abbahagytam a tevékenységet. -Huuuh. Azt a kurva. Ki.. kicsináltál. Biztos hogy nem voltál még lánnyal? ?-kérdezte lihegve barinőm.

-Ez volt az első ilyen. -mondtam én is lihegve majd összemosolyogtunk.

Később közösen megzuhanyoztunk és a forró víz alatt még simogattuk egymást majd este hazamentem, de megbeszéltük, hogy másnap átmegyek.

Ebéd után ismét elköszöntem a szüleimtől és már mentem is legjobb barátnőmhöz. Mikor benyitottam az ajtón egy hangos ?ittvagyok!? kiáltással adtam a tudtára hogy megérkeztem. Lili az emeletről kiabált vissza hogy zárjam be az ajtót majd menjek fel mert a szobába vár.

Felmentem az emeletre majd benyitottam a szobájába. Lili épp az ágyon űlt mezteleül, a takaró egy hegerbe alakba maga alá volt gyűrve és valamit rácsatolt a takaróra amin lovagló pózban mozgott.

-Kikell próbálnod. -szállt le az ágyról. -A takarót hengerbe csavartam és egy felcsatolható faszt tettem rá. Elég jó mi?-kérdezte miközben az ágy felé húzott, majd kigombolta az ingem és a melltartóm én pedig a szoknyámat és a bugyimat vettem le. Egy gyors csókot váltottunk majd Lia utasítására az ágyra másztam majd az összetekert takaró fölé térdeltem. Egyik kezemmel megragadtam a hatalmas műfaszt miközben lassan ereszkedni kezdtem.

-Ahhhhh.-nyögtem mikor teljesen rácsusszantam a faszra, majd csípőmet mozgatni kezdtem miközben kezeimmel a takarón támaszkodtam.

Lilire néztem aki vigyorogva nézett vissza rám, közben egy fehér vibrátort szorított a pinájához. Ő egyre erősebbre kapcsolta a vibrátort aminek a rezgését én is hallottam majd egy hangos nyögéssel elélvezett. Gyorsítottam a tempón és gyorsabban mozgattam a csípőn majd én is elélveztem a műfaszon.

Kb tíz perc múlva Lili megszólalt.

-Most pedig szétbaszom az a szép kis lyukadat. -jelentette ki majd levette a takaróról a játékszert és magára csatolta, majd a benti kisebb részt magába dugta mivel ez ilyen kétvégű felcsatolható műfasz volt.

Az ágy félére dőltem, csípőm alá egy párnát tettem hogy az a részem magasabbon legyen majd lábaimat széttárva vártam.

Lili elém állt majd csípőmet megragadva belém is hatolt a műfasszal.

-AHHHHHHGHH -nyögtem hangosan miközben Lili vadul mozgott. Az ágy kicsit nyikorgott ahogy mozogtam, de nem csoda hisz Lili nagyon erősen döngetett.

A hangos nyögéseim, sikolyaim és sóhajaim töltötték be az egész lakást. Már éreztem hogy kezdtek elélvezni.

-Lili ahh mindjárt ahh elmegyek. -nyögtem de ő csak ugyan úgy baszott. Végül a hasam és a lábam remegni kezdett majd egy nagy nyögéssel elélveztem. Lili még mindig bennem mozgott de egy kicsit lassabban már.

-Én is mindjárt. Ahh de jó.-nyögte Lili miközben a lábaimat jobban szétnyitotta és tovább mozgott.

-ÁÁHHHH LILIIIH AH AHH AHH AH TE JÓ ÉG. AHHH ÁH.-nyögtem hangosan mivel mivel már elélveztem de ő tovább csinálta így lett még egy orgazmusom. Végül Lili egy nagy nyögéssel elélvezett majd levette magáról a műfaszt.

Mind a ketten lihegve feküdtünk az ágyban. Én az egyik kezem az erősen lüktető puncimra helyeztem ami kicsit fájt mivel Lili szétkefélt.

-Fáj?-nézett rám Lili.

-Csak egy kicsit. -vontam meg a vállam. -De amúgy kurva jó volt.

-Akkor örülök. Te is jó voltál. -mondta mosolyogva. -Adok rá egy gyógypuszit. -mondta majd felém mászott úgy hogy az ő pinája a fejem felett volt.

Egy sóhaj hagyta el a szám mikor megéreztem Lili ajakit a puncimon, majd a nyelve is csatlakozott. Lili lejjebb nyomta csípőjét, jelezve hogy én is kényeztessem őt, ígyhát egymást nyaltuk.

-Barátok örökre?-kérdezte Lili este mikor a kapuban álltunk és mentem volna haza.

-Barátok örökre!-feleltem, majd egy villámgyors csók után hazaindultam.

Ezután még sokszor csináltunk ilyet Lilivel nála amikor a szülei nem voltak otthon. Lili beszerzett egyre több kelléket, de volt olyan is amikor a kan Doberman kutyájukat is bevettük a játékba és hagytuk ahogy a kutya szétkúr minket. A doberman kutya is élvezte a dolgot mert mindig szaladt felém amikor Liliéknél voltam és autómatikusan dugta lábaim közé a fejét.

Nos, szerintem mondhatom azt hogy a mi barátságunk szorosabb lett.