Csajos hétvége

Csajos hétvége

Mint korábban meséltem a családom elég tehetős apunak köszönhetően, aki építési vállalkozó/ingatlan fejlesztő.Két nyaralónk is van a Balatonon. Egy luxus penthouse a déli parton közvetlen kapcsolattal a strandra. Gyönyörű panoráma, 70 négyzetméter terasz, 3 hálószoba, 3 fürdő, jakuzzi, meg amit még el tudtok képzelni. Apu építette az egész apartmanházat és volt olyan bölcs, hogy a legexkluzívabb lakást megtartotta a családjának. A másik az északi parton, egy nádassal körülvett kis öbölben, közvetlen vízkapcsolattal, ami külön bejáratú strandot jelent.
A lányok az északi partra szavaztak, mert inkább elbújós, csendes, beszélgetős, borozgatos hétvégét szerettek volna. Apu odaadta a Q7-est, így nem kellett az én Minimben összezsúfolva utaznunk.
Noémi, Zsófi, Orsi és én, ez volt a csapat. Noémit és Zsófit spiningről ismerem. Elég új a barátság, ezért sok mindent nem tudok róluk mondani. Orsit és engem már ismertek. Két hete az egyik edzés után az öltözőben dobtam be nekik az ötletet, hogy csinálhatnánk egy csajos hétvégét a Balcsin. Nem sokat kellett őket győzködnöm. A laza ismertség ellenére gondolkozás nélkül igent mondtak. Nagyon örültem, mert jófej, laza csajok voltak és pont passzoltak hozzánk Orsival. Nekik sem volt épp pasijuk, mint nekünk, szóval mi voltunk az a bizonyos szingli horda.Persze van kockázat az ilyen hirtelen meghívásban, de szerettem volna ha többet lógunk együtt. “I think this is the beginning of a beautiful friendship”. Orsi egyáltalán nem ismerte őket, de legkevésbé sem volt ellenére, ha bővítjük a csapatot.
Peti csütörtökön reggel beugrott a fogadáson nyert műbrokikkal. Gyönyörűek voltak. Amint megláttam őket teljesen elgyengült a térdem. Kedvem lett volna mindkettőt rögtön használatba venni, ha értitek mire gondolok. Tökéletes másolata volt Peti farkának, vérerekkel, kolosszális makkal és a heréi kontúrjával. A végén volt egy cuppantó, amivel rögzíteni lehetett üvegre, csempére meg ilyesmikre. Amint a kezembe vettem végigfutott rajtam a múlt heti hármas szex minden gyönyörűre. Peti látta rajtam, hogy elkalandozott a fantáziám.
– Na, milyen? – kérdezte.
– Mint az igazi! Tökéletes! – válaszoltam.
– Köszi, dolgoztam vele rendesen.
– Gondolom.
Peti tett még egy gyenge kísérletet, hogy bekerüljön az utazó keretbe, de gyorsan letörtem reményeit, de szerintem el fog még jönni az idő, amikor magunkkal visszük…
Egy körül indultunk. Összeszedtem a lányokat, szerencsére nem laktunk olyan messze egymástól, így nem kellett az egész várost körbeautóznom. Orsit bemutattam a csajoknak és már robogtunk is az északi part felé. Megkönnyebbülésemre már az úton kiderült, hogy Orsi is jól kijön a csajokkal. Minden jel szerint egy tökéletes hétvége várt ránk. Az út leginkább gyerekkori balatoni emlékek felmelegítésével telt, igazi nosztalgia délután lett belőle. Első úszógumik, első homokozói szerelmek, első csalódások, legjobb lángosok.
Amint megérkeztünk elosztottuk a szobákat. Én aludtam Orsival, Zsófi és Noncsi alkotta másik párost. Lett volna külön szoba mindannyiunknak, de hát nem azért jöttünk hogy magunkra zárjuk az ajtót. A csajok nem nagyon akarták elhinni, hogy ez a ház tényleg a családomé és 3 napig csak a miénk. Teljesen le voltak hidalva a létesítménytől. Mondjuk megértem, tényleg páratlan egy pecónk van. Én is imádtam az első pillanattól, amint Apu lehozott minket ide a húgommal. A napozás haladéktalan megkezdéséről döntöttük, szóval mindenki beugrott a fürdőrucijába és irány a part.
Én egy sötét kék bikinit választottam, amit direkt az itteni alkalmakra tartogattam, mivel a bugyija meglehetősen keveset takart elöl, hátul ízlésesen simult a fenekembe kicsit többet mutatva a tomporomból mint amennyit egy nyilvános strandon felfednék. képHa 5 centivel kisebb lett volna elöl még a nyuszim is kikandikált volna belőle. Szóval abszolút vállalhatatlan volt egy igazi balatoni strandon. A hozzá tartozó melltartó pedig egy egyszerű nyakbakötös háromszög fazonú darab. Orsi egy fekete 1000 forintos decathlonos bikinibe bújtatta csodás kis testét. Természetesen tökéletesen állt rajta, mint minden.
Noncsi magas vékony lány, vagány rövid fekete hajjal, sportosan feszes testtel és aprócska cicikkel. Hosszú vékony combjai a leglátványosabb fenékben végződtek amit valaha láttam. Kerek, telt, feszes és legalább két számmal nagyobb mint amit egy ilyen vékony lánytól várt volna az ember. Természetesen ehhez a hátsóhoz tökéletes csípő-derék arány párosult. Fenséges látvány volt, amint sétált és szinte saját életre kelt a két farpofája. A természet bőkezűen kárpótolta az apró cicikért. Nem vesztegette az idejét az elmúlt hetekben, mert láthatóan barnább volt a bőre mint a miénk. Fenékbesimuló citromsárga bikini alsója pont annyit takart a fenekéből, ami még ízléses volt és nem hivalkodó. Vékony kis bikini felsőjén mellbimbói átütöttek, mintha mindig izgalomban lennének vagy fáznának.
Zsófi igazi baba típus. Mindenhol gömbölyödik, mindenből pont elég van rajta. Olyan abszolút nő, széles csípő, keskeny derék, nagy kerek tenyérbe illő mellek, paskolni való fenék. Igazi felfedezésre termett teste van, amit nem lehet megunni. Nem kifejezetten a mai nő ideál megtestesítője, de az 50-es években istennőként tisztelték volna. Hihetetlenül fehér bőréhez, egyenes barna haj párosult. Igazi klasszikus szépség. Rózsaszín alapú fehér pöttyös francia bugyis bikinije csak még klasszikusabbá tette a megjelenését.
Amint összeállt a csapat a parton lőttünk pár szelfit magunkról a facebookra, hogy fenntartsuk a kanok érdeklődését a jövőre nézve. Nincs is fontosabb mint az online önmarketing.
– Sejtettem hogy fullos házatok van, de erre azért nem számítottam. – ömlengett Noémi.
– Nagyon durva! Luxus ház privát stranddal, minden kiváncsi szemtől védve. – folytatta Zsófi.
– Nektek aztán bejött az élet. Tényleg, nincs öcséd vagy bátyád? Szívesen beházasodnék hozzátok. – próbálkozott Nóémi.
– Csak egy húgom van. – hűtöttem le gyorsan a kedélyeket.
– Tudod mit! Ezért az életért még őt is bevállalnám! – viccelődött Zsófi.
– Figyi, zavarna valakit ha levenném a bikini felsőmet? – érdeklődött Noémi.
– Na persze! Már megint a szex! 10 perce vagyunk itt és te már nem bírod magadon tartani! Fertő! Mi lesz itt holnap délutánra?! – ugrattam Noncsit.
– Jaj de hülye vagy! Már majdnem komolyan vettelek! – könnyebbült meg Noémi.
– Nem bírod ki, hogy a hatalmas csöcseidet ne nyomd a arcunkba, mi?! – ugrattam, reménykedve hogy nem érzékeny témára.
– Azért mert neked csak az a két pattanás nőtt a mellkasodra?! – vette a lapot Noémi.
– Azért! – zártam le az általános vihogásba torkolt beszélgetést.
Amint ledobta melltartóját láthatóvá vált, hogy nem szokott monokinizni. Apró kis cicijei hófehérek voltak a melltartó alatt, szinte világítottak. Vonzották a tekintetet, mint valami veszélyre figyelmeztető tábla.
Gyorsan előkerültek a boros poharak és két palack jófajta fehér borral emeltük az délután fényét. A következő témákat érintettük: rövid nyár, facebook-parasztok, körömlakk, Benedict Cumberbatch, Toszkána, kutyák, macskák, hörcsögök, bicajozás, Benedict Cumberbatch megint, muffin készítés, Trónok harca. Azt hiszem nem hagytam ki semmit. Pizzarendelésre került a sor. Röpke 45 perc alatt eldöntöttük, hogy milyen pizzát is szeretnénk.
– Figyu már! Zseniális ötletem van! – szikrázott fel Orsi elméje.
– Mondjad cicám! Figyelünk rád! – biztosítottam Orsit támogatásomról
– Noéminak kéne ajtót nyitnia a pizza futárnak egy szál ciciben! – állt elő tényleg zseniális tervével Orsi.
– Milyen arca lenne már szegény srácnak!- tettem hozzá én.
– Igen, ezt látnunk kell! – sorakozott fel a terv mögé Zsófi.
– Lehet elfelejteni az egészet! Nem vagyok az a cicimutogatós fajta, de ölettetek a lehetőség!
Persze mindannyian ellenkeztünk, mi csak a showra fizettünk volna be, de nem áldoztuk volna be a szemérmességünket. Még így picit piásan sem.
– Najó! van egy szuperfurfangos tervem. Ajtót nyitok fürdőruciban, de garantálom hogy a gyerek olyan arcot fog vágni, hogy sírni fogtok a röhögéstől. – mentette meg a szitut Noémi.
– És mi a szuperfurfangos terv? – kérdezte Zsófi
– Az legyen az én titkom! – sejtelmeskedett Nóémi.
A giccses naplemente megtekintése után áttettük a buli székhelyét a nappaliba.Gyakorlatilag az egész alsó szint egy tér volt ami étkezőként, nappaliként és konyhaként is funkcionált. Körben végig üveggel borítva a part felé. Megszólalt a kapucsengő.
– Eljött a te pillanatod Noncsi! Zöld gommbal tudod beengedni a kapun! – instruáltam a főszerelpőt.
Noémi jelentőségteljesen felállt, megigazította melltartóját, a bugyiját beigazította a fenekébe és kisétált az ajtóhoz. Mi a kanapéról tökéletesen ráláttunk az ajtóra. Nyitott ajtóval várta a srácot, aki pár másodperc múlva fel is tűnt. Pont úgy nézett ki mint, ahogy egy pizzafutárt elképzelsz. 17-19 éves 60 kiló, csapott vállak, beesett mellkas.
– Mennyi is lesz? – kérdezte Noémi a srácot.
– 6800. – válaszolta srác már most guvadó szemekkel.
Lécci csukd be az ajtót mert nagy a húzat! – utasította Noémi hűvösen a srácot.
A pizzás gyerek készségesen becsukta maga mögött az ajtót a szűk előszobában és a pénzére várakozott. Ahogy Noémi kotorászott a tárcájában “teljesen véletlenül” kiejtette az aprót, amit egy ügyes mozdulattal még reptében berúgott a komód alá. És most jött a show. A srác pattant volna, hogy segíthessen a csinos bikinis lánynak.
– Hagyd csak majd én kihalászom! – állította le a fiút Noémi.
– Négykézlábra vágta magát háttal a srácnak, fenekét felnyomta, amíg kotorászott a pénzekért. Szegény gyerek próbált nem odanézni, de tényleg próbált, láttam rajta, de nem lehetett nem bámulni az a fenséges hátsót, amint a két farpofa közé befeszült bugyi szinte kirajzolta Noncsi nunusát. Mi a kanapén röhögésünket visszafojtva néztük a fiú szenvedését.
– Összeszednéd ezeket? – kérdezte Noémi.
Noncsi kisöpört pár pénzérmét közvetlenül a lába mellé úgy hogy a srác a rendelkezésre álló szűk hely miatt csak úgy tudta felvenni őket, hogy az arca kb. 10 centire volt Noémi fenekétől. A fiu kinosan ügyelve hogy még véletlenül se érjen hozzá Nóémihez összeszedte a pénzt. Szinte megkönnyebbülés volt az arcán amint felemelkedett.
– Várj itt van még egy!
Lábai között hátranyúlva a csuklóját a puncijához nyomva a tenyerén kínálta fel az utolsó elkóborolt pénzérmét. Nagyot nyelt szegény gyerek és a pénzért nyúlt, ami gyakorlatilag centikre volt Nóémi nunijától. Olyan arccal nyúlt érte, hogy nem bírtuk tovább röhögés nélkül és ablakot rázó vihogásban törtünk ki. Szerencsétlen annyira elvörösödött, hogy azt hittem elájul zavarában. Persze közben ő is nevetett. Noémi föltápászkodott.
– Ne haragudj,ez nem volt szép tőlem. – kért bocsánatot Noémi.
– Hát izé. Nincs harag.
– Ugye nem baj, ha most nem adok borravalót?
– Nem-nem, többet kaptam mint borravalót. Ugye holnap is rendeltek pizzát. – reménykedett a srác.
– Lehet… – válaszolta sejtelemesen Nóémi.
Pizza majszolása közben. Mindannyian megállapítottuk, hogy volt már pár különleges szexuális élményünk, de a pizzafutár szex eddig kimaradt.
– Mi lenne, ha mindenki elmesélné a legemlékezetesebb szexuális élményét? – javasoltam.
– Mármint pozitív értelemben legemlékezetesebbet, ugye? – kérdezett vissza Zsófi.
– Persze! – vágtam rá
– Jó, mert nekem volt pár emlékezetes melléfogásom is. – nevetett.
– Felőlem mehet. – mondta Orsi.
– Mehet! – egyezett bele Noncsi is.
– De, ugye ami itt elhangzik az a mi titkunk marad? – kért biztosítékot Zsófi.
Mindannyian bólogattunk.
– Kezdhetem én.- jelenetezett mesélésre Noncsi.
– Hajrá! – biztatta Orsi.
Nem ismerem annyira a lányokat hogy megítéljem hogy mennyi volt a történeteikben a fantázia szüleménye és mennyi a valóság. Leírom amit hallottam és majd ti eldöntitek. Első szám első személyben írom, természetesen nem szó szerint, hanem általam szerkesztve, természetesen a részletek a saját képzelőerőm és mocskos fantáziám szüleményei.

Noémi története.
Talán nem tudjátok rólam, de vizsgázott futball játékvezető vagyok. Na nem kell semmi komolyra gondolni, a ranglista legalján vagyok. Ha nem ér rá más akkor engem hívnak megyei meccsekre lengetni. Egy alkalommal megye III.-ban voltam partjelző. Szezon első meccse, augusztus közepe, döglesztő meleg. A játékosok alig vánszorogtak a pályán, szinte semmi dolgom se volt. A szokásos beszólások persze most is megvoltak a hátam mögül. “Ne csapatot szopasd, hanem inkább engem!”, “Főzni legalább tudsz?!”, stb. Nem nagyon foglalkoztam ezekkel, végülis azért jönnek ki a meccsre hogy az állatot kiengedjék magukból. Mivel a klubháznak nevezett házikóban csak egy zuhanyzó volt megvártam míg mindkét csapat és a játékvezető kollégák is lezuhanyoznak. Amikor minden elcsendesedett, elindultam zuhanyozni. Amint beléptem az ajtón férfi tusfürdők macsó szagának keveréke ütötte meg az orromat. Kulcs nem volt az ajtóhoz de nem aggodtam, hiszen a taki nénin kívül már csak én voltam ott. Lefejtettem magamról a teljesen átizzadt játékvezetői egyenruhát és a zuhanyfülke felé vettem az irányt. A pasiszagtól picit elkalandozott a fantáziám és azon vettem észre magam, hogy az indokoltnál többet foglalkozom a nunusommal. Felismerés után sem fogtam magam vissza, elvégre ennyit megérdemlek azok után mennyi szívás volt ezzel a meccsel. Mélyen bevezettem a ujjaimat a puncimba és rászorítottam a tenyeremet a csiklómra, másik kezemmel pedig a falnak támaszkodtam. Otthon rendszeresen maszturbáltam a zuhany alatt, gyakorlott mozdulatokkal haladtam a csúcs felé.
– Spori! Maga meg mit csinál itt?! – hallottam a hátam mögül.
Annyira megijedtem, hogy azt hittem kiugrik a szívem a torkomon. Ösztönösen összerántottam mindenem teljes takarást biztosítva az intim részeimnek. A hazai csapat kapitánya volt az egy szál törülközőben. Leplezetlenül bámult tovább.
– Mióta állltál ott? – kérdeztem.
– Vagy két perce. Nincs értelme takargatnod magad. Már mindent láttam.
Lassan felemelkedtem, még mindig takarva a puncimat.
– Lécci menj ki. Öt perc és végzek. – kértem.
– Végzel? Mivel? Magaddal vagy a tisztálkodással?
– Az nem az volt! – próbáltam tagadni a tagadhatatlant.
– Ja persze! – mondta jelentőségteljesen és lerántottam magáról a törülközőt.
Akaratlanul is elvettem a kezemet a puncim elől, mintha a testem azt üzente volna: erre most igent mondunk, erre most szükségünk van. Farka félkeményen lógott a lábai között. Nem rendelkezett különleges mértetekkel, olyan pont okés volt. Erőt sugárzott, de nem volt egy szörnyeteg. Szerintem mindenki elfogadná otthonra házi kedvencnek. Odalépett hozzám, megfogta az arcomat és megcsókolt. Mélyen benyomta a nyelvét miközben már két kézzel tartotta fejemet, nyakammal folytatta szenvedélyes kalandozását. Ekkora már teljesen beindultam és minden bizonnyal ő is, mert éreztem amint ágaskodó farka a puncimhoz nyomódik.
– Fordulj meg! – utasított.
Mögém térdelt, szétfeszítette a farpofáimat és mélyen benyalt puncimba. Olyan vehemenciával vetette bele magát a fenekem kényeztetésébe, hogy gyakorlatilag eltűnt az arca a seggemben,. Szívta, harapta, nyalta, dögönyözte a hátsómat, közben két kézzel markolta a fenekemet. Éreztem a borostás arcát a farpofáimhoz nyomódni, az orra az ánuszomat masszírozta.Felemelkedett, átkarolt hátulról és magához szorított, a nyakamat kezdte harapdálni. Régen nem volt már részem ilyen kemény bánásmódban. Teljes mértékben eltalálta hogy mire van szükségem. Átnyúltam a lábam között és bevezettem a farkát a pinámba, előrehajoltam és kinyomtam a seggemet.
– Ugye hogy akarod te ezt!
– Kuss és kefélj!
Két oldalról megmarkolta a seggemet és lassan benyomta a farkát tövig. Nedvesebb nem is lehettem volna, mégis csak lassan tudott előre haladni bennem.
– Ó istenem, mindig a nagyseggű csajoknak van a legszűkebb puncijuk!
– Szereted a szűk, kis nunimat, mi?
– Szívesen szétkúrnám minden este. – udvarolt újdonsült lovagom.
Mi tagadás szűk a suncival áldott meg az anyatermészet. Az átlagos méretű férfiakat is olyannak éreztem mintha egy baseball ütővel kefélnének és volt már olyan fiú, akinek a számmal kellett beérnie a mérete miatt. Na abban viszont verhetetlen vagyok, mondhatnám, hogy oboából doktoráltam a Zeneakadémián.
Ujjai szinte belemélyedtek a húsomba, úgy szorított. Egyre gyorsabban kezdett ki-be csúszkálni. Magára húzott minden egyes döfésnél.. Még jó hogy ott hátul rendesen ki vagyok párnázva így nem tudott bennem kárt tenni bármennyire is keménykedett. A fenekemről átfogott a nyakamra és úgy folytatta tovább a puncim dugását, most már nem döfött olyan erőseket viszont növelte a sebességet. Ujjai teljesen körbefonták a nyakamat és azt a mocskost érzést keltették bennem, hogy addig fog döngetni és úgy, ahogy neki tetszik, nekem itt nincs beleszólásom semmibe. Imádtam ha hátulról raknak és a fiuk is nagyon szeretnek hátulról tövig hatolni belém, amíg teljesen bele nem nyomódtak fenekem puha párnáiba. Egyre közeledett a csúcs, kezdett elkönnyülni a testem, légzésem felgyorsult. Összeszorítottam a fogaimat és próbáltam vissza fojtani a sikítást. Végül egy óbazdmeggel szájamon éleztem el. Nem volt egy eget rengető orgazmus, de azt hiszem a legtöbb nőnek még egy ilyen sem adatik meg minden héten. Orgazmusom után lassított a tempón és lassan, szisztematikusan mártogatta bennem a farkát. Még vagy 3 percig csúszkált így békésen bennem, amikor hirtelen kirántotta a farkát és akkurátusan a puncimra és az ánuszomra irányította meleg spermáját.
– Tetszik a geci áztatta puncim látványa?
– Imádom! Gyönyörű, amint folyik le a pinádról végig a combodon!
– Erről a kis pályán kívüli incidensről senki más nem tudhat.
– Miért?!
– Ebből nem lesz olyan öltözői sztori, hogy megbasztam a sporit hogy csak úgy nyekkent!
– Különben?!
– Különben felnyomlak titeket a szövetségné, hogy a fél csapat kamu igazolással játszik!
Ebben meg is állapodtunk. Hétfőn átkértem magam egy másik megyébe. Azóta sem voltam ezen a pályán.