Szex történet: Vidám percek a kempingben két tini lánnyal – 3. rész

Szex történet: Vidám percek a kempingben két tini lánnyal – 3. rész

Jamie úgy érezte, valami kemény ütközik a fejéhez, és amikor kinyitja a szemét, látta Mike hatalmas farkát. Csodálattal figyelt, miközben Mike Linda punciját izgatta, és elkezdett belemerülni. Soha nem hitte volna, hogy valakit néz ahogy kefél. Nézte, ahogy Mike bedugja farkát Lindába.

Linda érezte, hogy Mike hátrafelé mozog, és farkát a puncijához teszi. A lány felemelte lábait, jelezve azon vágyát, hogy mélyen belevágja farkát. Mike Linda testébe nyomja farkát. Miután Mike meghatározta a ritmust, ismét Jamie szájához mozgatta a csöpögő punciját, jelezve a lánynak, hogy még mindig szeretné, ha nyalogatná, és megcsókolná lázas csiklóját.

Jamie elélvez. – és kiált Linda csöpögő puncijába. Sikolyának vibrálása Lindában is elindított valamit, és az idősebb lányt a saját csúcspontjába dobja. Az élvezete Mike farkára is hatással van, és beleélvez Linda puncijába

Mike kihúzta a hervadó kakasát, miközben Jamie a száját a punci fölé tette, és kiszívta a nedves élvezetet belőle. A nyelvét betette, hogy minél több levet kitudjon szívni. Linda megmozdult, amikor Jamie nyelve bemélyedt, és mélyen beleborzongott a testébe, ez újabb orgazmikus impulzusokat indított a testén.

Az három szerelmes pihent a sátorban. Linda a testét Jamie mögé helyezte, a kezét a lány puncijára rakta, érezte a mélységéből sugárzó meleget. Mike rájuk húzta a takarót, amikor Linda mögé helyezkedett. A farka fészkelődött a seggének repedésében, kezével ölelte.

  • Jó éjszakát – mondta.

Másnap reggel Mike felébredt a lágy nyögések hangjára. A két lány egymásba csavarodott. Linda alul volt, és Jamie szűk segge volt pont vele szemben. Odanyúlt, hogy simogassa a csillogó gömböket, úgy döntött, hogy csatlakozik a reggeli örömökhöz.

Mike lehajolt, és megcsókolta és nyalogatta a zamatos húst, miközben Linda továbbra is Jamie csiklóját nyalogatta. Mike az ujját Jamie puncijának nyílásához helyezte, és lassan beillesztette. elkezdte felkészíteni a behatolásra.

Mike majdnem teljesen kihúzta az ujját, majd lassan visszatolta. Aztán mélyen belenyomta az ujját a lányba, és lefelé görgette.

Jamie teste közben felrobbant!

Első sikoly jött a torkából, visszhangzott a tónál. A legintenzívebb orgazmus hullámai jöttek, amelyeket valaha is tapasztalhatott, a feje tetejétől a lábujjhegyéig érezte.

Mike érezte, hogy Jamie puncijának falai szorítják az ujját, miközben a férfi a G-pontját megtalálta. Megsimogatta az idegcsomót, miközben nézte, ahogy Jamie teste szinte elrepül a csúcspontja hullámán. A sikoly visszhangzott a tónál, hogy megduplázódjon a korábban kiadott hangokkal. A farka kész volt. Ideje volt megbaszni Jamie-t. Ideje mélyen belemerülni a nőbe.

Ahogy Jamie kezdett magához térni a mámorból, ahová az orgazmus elvitte, érezte, hogy Mike merev farka dörzsöli átázott punci ajkait. Emlékezett arra, hogy látta, ahogy tegnap este ezt csinálja Lindával, és tudta, hogy készül arra, hogy behatoljon a csöpögő lyukába. Félelemmel és izgalommal egyaránt vágyakozik arra, hogy ott érezze. Hogy jelezze neki meghívását, szélesebbre nyitotta a lábát és hátra ívelt, teljes hozzáférést biztosítva a testéhez, különösen a lángoló puncihoz.

Mike a puncijának bejáratánál érezte a feszességet ám ez nem állította meg. Bedugta méretes farkát.

Mike most már bevette teljesen Jamie punciját, és miután szünetet tartott, hogy alkalmazkodjon a betolakodó tagjához, elkezdte a ritmikus mozdulatokat.

Jamie érezte ahogy mélyen belé hatol. Érezte, hogy Linda közben megragadta a fogaival a csiklóját, óvatosan harapott, és orgazmusát már nem tudta tartani. Sokkal gyorsabb ritmusra váltott Mike.

Mike érezte, hogy Jamie puncijának falai szorosabbak a farka körül. A pulzáló masszázsuk több volt, mint amennyit el tudott volna viselni, ás megszorította kemény faszának végét és mélyen belerobbantotta a spermabombát Jamie-be. – kiáltott mikor magját az egykori szűz lány mélyére pumpálta.

Forró spermája újabb csúcspontjába vitte a lányt.

Mike kihúzta merev tagját, hogy Linda tisztára nyalogassa.

Linda, Jamie és Mike a hétvégék hátralévő részét egymás felfedezésével töltötték. Amikor visszamentek a város felé, Jamie elgondolkodott a táncos osztály többi lányán, és elkezdte tervezni, hogy bevonják őket is a kempingezésbe legközelebb.