Szex történet: Vidám percek a kempingben két tini lánnyal – 2. rész

Szex történet: Vidám percek a kempingben két tini lánnyal – 2. rész

Pontosan nem tudta, mit kell tennie, de figyelte, ahogy Linda demonstrálja, ahogy fölé hajol, és Mike farkát mélyen a szájába veszi. Érezte, hogy Linda ajka tovább ujjazza, miközben az idősebb lány többet vett a szájába. Ahogy Linda ajka visszaindult a hegye felé, érezte, ahogy a nyál ott csúszik le. Keze könnyen mozgott a sima felületen.

“Gyerünk, szopd … imádni fogja!” és mintha egy mágnes húzta volna, előrehajolt, kinyitotta a száját, és hagyta, hogy Mike farkának lágy, szivacsos feje elcsússzon az ajkán és a szájába kerüljön.

Mike nem tudta elhinni, miközben nézte, ahogy a lány kinyitja a száját, és becsukja a farka feje körül. A férfi felnyögött, amikor érezte, hogy kis szája körülfogja a farkát. Aztán kezdete óvatosan használni a nyelvét, miközben megsimogatta.

Közben Linda figyelte, ahogy Jamie a szájába veszi Mike péniszét, fokozatosan simogatta Jamie mellbimbóit és punciját. Az ajkát Jamie nyakához tette, és puszilgatni kezdte gyengéd testét. . . nyalogatja és a meleg levegőt Jamie fülébe fújja.

“Élvezzen a szádba?” – kérdezte Linda. Jamie átmenetileg abbahagyta a szopást. Jamie nem volt túl biztos benne, ezért Linda felnézett Mike-re, és azt mondta neki, hogy szóljon, mikor készen áll, és majd ő befejezi.

“Gyerünk, szopd le Jamie. Én majd elintézem a végén.”

Az izgatott lány elkezdte mozgatni a száját Mike kakasa mentén, és Mike a kezét a lány fejének hátuljára tette, és mozgatni kezdte. Hagyta, hogy a nő ellenőrizze az egyes tolóerők mélységét. Linda közben Jamie punciját simogatta, miközben a lány szopott.

  • El megyek – suttogta Mike, remélve, hogy még nem késő. És Jamie gyorsan eltávolította a száját, hogy azonnal helyettesítse Linda.

Jamie érezte, hogy Mike kakasa lüktetett a kezében, miközben a tömegét Linda vágyakozó szájába pumpálta. Látta, hogy Linda lenyelte, amikor mélyen a torkába lőtt. Amikor Mike az utolsó cumit pumpálta Linda szájába, kicsit még csorgott a szájából, amikor Linda Jamie felé fordulva azonnal megcsókolta a lány ajkait.

A nyelvét mélyen Jamie szájába nyomva megosztotta Mike gecijét. Jamie megkóstolta a sós keveréket, amikor Linda átadta neki, és rájött, hogy tetszik az íz. A nyelvét Linda szájába dugta, és megpróbálta megtalálni a többit. Tudta, hogy legközelebb ő fogja kérni. . .

Mike lassan a vízbe süllyedt. Jamie szájának érzése a kakasán, a sperma berobbantása Linda szájába és a két lány együttes vizuális stimulálása teljesen elkápráztatta őt. Ahogy lassan visszanyerte a lélegzetét, mind megölelték a vízben.

Jamie és Linda készen álltak arra, hogy folytatják a megkezdett dolgot. Linda felállt, és megfogta Jamie kezét, és elindította a kanos lányt a tűz felé. Vezette oda, ahol a takaró várta, és felvette a törülközőt, és óvatosan letörölte a vizet a testéről. Jamie elvette a törülközőt, és lágyan megszárította Linda-t. Linda térdelve vetette Jamie-t a takaróhoz.

Jamie mélyen Linda szemébe nézett. Tudta, hogy ugyanaz a tűz ég a saját szemében, amikor Linda ajka meleg csókkal találkozik az övével. Kinyitotta a száját, hogy engedje az idősebb lány nyelvét. A bőre fimon volt, bárhol is érintkeztek. Érezte, ahogy a hő és a szenvedély átfolyik rajta.

Linda teste lángolt a vágyától. Jamie csókjainak édes nektárja olyasmi volt, amire mindig is vágyott. Megcsókolta ajkait, szemét, arcát. A nyelvét mozgatta, hogy halkan nyalogassa a nyakát, és érezte, hogy Jamie reszket. Megcsókolta a mellkasát. A szájába vette a kicsi, finom mellbimbót, és a nyelvét a kemény köldök fölé vitte. Megérintette, megnézte és nyalogatta az emlőket, élvezve azok szilárdságát, érzékenységét.

Jamie örömteli volt, amikor Linda ajka és nyelve táncolt a bőrén. Amikor érezte Linda forró nyelvét a mellein és mellbimbóin, egy kis orgazmus-remegés folyt át a testén. A tiszta boldogság hegyére mászott, amelyről soha nem tudott, hogy létezik. Mint egy lelkes felfedező, nem tudott megállni, amíg el nem érte a csúcsot. Érezte, hogy Linda, mélyen a köldökbe csókol.

Linda csókolta Jamie gyomrát, és érezte, hogy a fiatal lány elkezdi széttenni a lábát. Kinyitotta a szemét, és látta a nedves puncit. Szép borotvált punci volt. Linda érezte a Jamie puncijából kiömlő leveket és ujját a nedves résbe merítette.

Jamie puncija tűz forró volt már, és miközben Linda keze lágyan megsimogatta. Azt akarta, hogy Linda érezze, hogy teljesen birtokolja. A lélegzete a tüdőbe rohant; a szíve dobogott a mellkasában, ahogy szexuális igénye magasabbra emelkedett. Érezte, hogy Linda ujja belemerül a résébe, átcsúszik a nedvességtől, és lefelé nézett, amikor Linda ujját a szájához mozgatta, és megnyalta a habot. Nézte, ahogy Linda szeme tiszta vágy, miközben megnyalta az ujját.

Látta, hogy Linda elkezdi leengedni nyitott száját, és a szájával körülveszi punci teljes szirmát. A tiszta öröm kiáltásával hátrahúzta a fejét, kezével Linda feje felé nyúlt, és szorosabb kapcsolatba hozta a puncijával, miközben orgazmusa a testén sikoltott. A teste remegett. A lábai Linda fejére szorultak, és szája csapdába esett az izgató punci előtt. Érezte, ahogy Linda nyelve állandóan mozog az ő merev csiklóján, és a kis testén át örömöket sugároz. Amikor azt hitte, hogy már nem jöhet jobb, érezte, hogy Linda fogai finoman megharapják a csiklóját, és egy új szenzációs hullám jön, nagyot sikít.

Linda nem volt készen arra a sebességre, amellyel Jamie orgazmusa jött, ám ösztönösen tudta, mire van szüksége a fiatal lánynak. Érezte, hogy Jamie lábai szorongatják a fejét, és a nyelvével a lány csiklóját lefedte. Amikor Jamie orgazmusa elkezdett csökkenni, fogaival megint megcsípte, és ezzel újabb csúcspontjába küldte. Jamie örömteli hullámvasúton volt, és Linda gondoskodott róla, hogy teljes mértékben élvezze.

Mike farka keményen megnőtt, amikor figyelte, ahogy a két lány szeretkezni kezd. Nézte, ahogy Linda nyalogatja és simogatja a testét. Hallgatta a lány szenvedélyes nyögését, és figyelte, hogy az orgazmus kisebb remegései átfutnak a testén. És amikor Linda a szájával nyalogatta punciját, a farka szinte kitört, miközben nézte, ahogy Jamie Linda szakértői szolgálatai alatt élvezkedik. Nem bírta tovább, Jamie hátára élvezett.

Jamie lassan ellazult, a légzése lassan normalizálódott. Úgy érezte, hogy Linda gyengéden nyalogatja. Lehajolt, és kérte az idősebb lányt, hogy feküdjön rá, és mélyen megcsókolta. Megakarta kóstolni a saját gyümölcsleveit az idősebb nő ajkán és nyelvén. A légzése meggyorsult. Többet akart.

Tovább a 3. részhez >>>