Szex történet: Vidám percek a kempingben két tini lánnyal – 1. rész

Szex történet: Vidám percek a kempingben két tini lánnyal – 1. rész

Mike befejezte az utolsó kempingfelszerelés bepakolását, és becsukta a táskát. Ő és Linda több hétig tervezték már a hétvégi kiruccanást. Ahogy Mike odaindult Linda házához, és az járt az eszében, hogy „forró” móka lesz. De arra ő sem számított ami ezután történt!

Kopogott és egy ismeretlen lány jött ki a bejárati ajtón. Eredeti gondolata az volt, hogy a lány éppen látogatóban van, de Linda hamarosan elmondta mi a helyzet.

“Mike, ez Jamie. A szüleinek hétvégére el kellett menniük a városból és megkértek, hogy maradjon velem. Nem bánod, ha velünk jön, ugye?”

Mike Jamie barna szemébe nézett, amikor azt mondta: “Semmi probléma. Szia. Várom, hogy sokkal jobban megismerkedjünk.” De belül nagyon csalódott volt.

Jamie középiskolába járt, bár a viselete kissé fiatalabbnak mutatta. Rövid, mézes szőke haja volt. Mike elképzelte meztelenül, de tudta. . . valószínűleg nem kapja meg a lehetőséget, hogy valójában megnézhesse. Úgy érezte, hogy a hétvégét tönkretette, elmosolyodott és azt mondta: – Csak meg kell állnunk a boltban pár dolgot venni.

Mike segített a lányoknak a felszerelésüket berakni, és egy rövid megálló után a boltban, már úton is voltak.

Jamie a hátsó ülésen ült, mint egy betolakodó. Szerette volna, ha a szülei egyedül hagyják otthon, de ragaszkodtak ahhoz, hogy Linda mellett maradjon. Az úton, Mike bevonta őt a beszélgetésekbe, és hamarosan örült, hogy velük van, úgy érezte, jól fognak szórakozni.

Linda is félt, hogy Mike haragudni fog, de mikor látta, hogy jót beszélgetnek ő is megnyugodott. Megszorította a kezét, ránézett, és elmosolyodott. – Köszönöm – szólalt meg neki. Mike vissza mosolygott. Az út során többször azt kívánta, hogy a lány megmutassa neki a melleit, annyira tetszettek neki, de ez nyilván nem történt meg.

Körülbelül egy órás vezetés után Mike lejött a főútról egy kissé használtabb földútra. A fák ágai az autó mindkét oldalához hozzáértek, ahogy vezetett.

  • Nem fogja megkarcolni az autódat? – kérdezte Jamie.
  • Talán – felelte Mike. “De a karcolás nem vészes, megéri ha meglátod hova megyünk”

Dobálta az autót a terep. Jamie néha azon tűnődött, hogy Mike biztos tudja, merre tart, mivel az út, amelyet követtek, úgy tűnt néha eltűnik. Már 15 perce lefelé haladtak, amikor a fák hirtelen kinyíltak és a zöld festői paradicsomba értek.

Előtte terjedt egy zöld rét, amely egy homokos strandra és egy kristálytiszta tóra zuhant. A napfény szikrázott a vízről, és Jamie széles szemű csodálkozással bámulta.

“Ez gyönyörű” – minden, amit mondani tudott.

Mike közelebb állt a tóhoz, és egy tűzrakó hely mellett parkolt, amelyet több rönk körülvett. Megállította az autót, és elkezdték kipakolni a felszerelésüket.

Mindannyian segítettek a sátor felállításában. Mike kihúzta az akkumulátorral működtetett szivattyút, és bedugta a szivargyújtóba, és megkezdte felfújni a franciaágy méretű légmatracot. Miután felfújta, becsúsztatta a sátorba.

Mike azt mondta ezután: “Rendben, lányok, ágyazzatok meg, amíg elmegyek gyűjteni tűzifát. Steaket, sült burgonyát, salátát és bort fogunk vacsorázni.”

“Gyere Jamie, segíts nekem néhány lepedőt rátenni a légmatracra, és rendezd be a párnákat és takarókat. Túl meleg van ahhoz, hogy a hálózsákot használd” – mondta Linda.

Úgy rendezte el, hogy Jamie és Mike között alszik, abban a reményben, hogy csendben szeretkezhetnek, miután Jamie elaludt.

Mike visszatért a fával és a rönk köré borította.

“Találtam néhány jó méretű rönköt. Tudnátok segíteni lányok, hogy közelebb hozzuk őket?” kérdezte.

Elkezdték építeni és gyújtani a tüzet. Betekerte a burgonyát alumínium fóliába, és a tűz szélére tette. Körülbelül 30 perccel később a szén készen állt a steakre.

“Gyere Jamie. Hagyjuk Mike-ot a steak és a burgonya mellett, mi meg csináljuk meg a salátát” – mondta Linda.

Amikor a steak és a burgonya majdnem elkészült, Mike kihúzott egy üveg vörös bort, és kibontotta. Félretette, hogy levegőzzön, amíg felszolgálják az ételt. Amikor mindenkinek megvolt a tányérja, 3 műanyag pohárba öntötte a bort, és egyet átadott Jamie-nek és Linda-nak. Jamie kellemesen meglepődött, és örült, hogy Mike egyenlő bánásmódban részesíti őt.

  • Egészség – mondta Mike, és megütötte a csészét, először Lindáét, majd Jamie poharaihoz koccantotta, majd ivott. Jamie és Linda egyaránt így tettek.
  • Tetszik Jamie? – kérdezte Mike.

“Soha nem ittam bort korábban, de az jó ízű” – mondta.

Mike megismerte Jamie-t, a beszélgetés alatt. Mikor az étkezés befejeződött, Mike felvette az edényeket, lement a parthoz, és elmosogatta, majd elöblítette a tányérokat a tóban. Visszajött, és felvette a palack bort, és mindenkinek öntött.

Ahogy a nap lenyugodni kezdett, Jamie egyre jobban érezte magát. Felnevetett és kuncogott a viccekre, amelyeket Linda és Mike mondott. Nyugodtnak és boldognak érezte magát.

A vízből visszatükröző fény ezüst vonalat húzott a táborukba. Linda közelebb hajolt Mike-hoz és suttogta: – Ideje megtanítanunk ezt a fiatal nőt, hogy rossz legyen! – Megfordult, és Jamie-re nézett.

  • Kártyázzunk – mondta Linda, miközben a sátor felé indult.

Egy takaróval tért vissza, amelyet elterített a földre. Mike intézett világítást egy lámpával.

“Öt kártya mindenkinek” – mondta Linda, miközben elkezdte kiosztani a kártyákat.

Jamie 3 leosztást nyert, Mike 1-et és Linda 2-őt. Linda újra készen állt a keverésre, amikor azt mondta: “Tudjátok mit … Tegyük még érdekesebbé és játsszunk … vetkőzős pókert.”

Ez Jamie-t teljesen meglepte, és nem volt biztos abban, hogy szeretné ha Mike látná a testét. Még soha nem csinált ilyesmit, és kissé félt. A bor azonban ellazította, így egyetértett és azt mondta: – Persze.

Mike farka elkezdett keményedni, de úgy tett, mintha bizonytalan lenne Linda javaslatát illetően. “Nem vagyok benne biztos. Ti, lányok, sokat nyertetek, és valószínűleg rövidesen meztelenül leszek.”

Mind Linda, mind Jamie nevetett. Jamie látta Mike feszülő nadrágját. Tudta, hogy valóban nagyon izgatott, és talán látja a testét. . . a nadrágjában lévő merev farka mellett.

“De kezdés előtt … mindenkinek egyenlőnek kell lennie” – mondta Linda. – Van egy póló, bugyi és rövidnadrágom. “” Mi van veled, Mike? “

“Van póló, fehérnemű és rövidnadrág” – mondta.

  • Jamie, veled?

Jamie úgy érezte, hogy arca elpirul, amikor azt mondta: “Felső, bugyi és rövidnadrág.”

  • Nagyszerű, akkor mindannyian egyenlők vagyunk – mondta és elkezdett foglalkozni a kártyákkal.

Mindenki kissé bizonytalan volt, amikor először nézték meg a kártyáikat. Linda-nak volt set-je, Mike-nak egy pár-ja és Jamie-nek semmi. Kezdte érezni, hogy ez nem volt olyan jó ötlet, mint amikor a fiatal párra nézett.

“Legfeljebb 4 kártyát lehet eldobni” – mondta Linda, miközben Jamie-hez fordult. “Hányat akarsz?”

Jamie 4 kártyát dobott. Ahogy kinyitotta őket, rájött, hogy tízes párja van. Kicsit jobbnak érezte a kezét, de még mindig nem volt biztos benne.

  • Mi van veled, Mike?

Mike 3 kártyát dobott el. A cserébe kapott kártyák nem erősítették.

“Elveszek 3-at” – jelentette be Linda, és elkezdett osztani.

  • Van két hármasom – mondta Linda, miközben letette a kezét.

Jamie megkönnyebbült, amikor letette a kártyákat, és bejelentette két tízesét.

Mike azt mondta: “Úgy néz ki, hogy veszítek, mert nincs semmim.” Felnyúlt, és az ingét a feje fölé húzta. Mike teste kiemelkedő volt, és Jamie szeme tágra nyílt, amikor meglátta a mellkasát. Linda látta a lány pillantásait, és puncija elkezdett nedvesedni, várva a szex reményét.

Ez után Linda veszített, és lehúzta a nadrágját. Jamie azt gondolta, hogy talán nem kell semmit levennie, amikor elvesztette a következőt. Linda győzelme után mégis levette a rövidnadrágját, és megpróbált úgy ülni, hogy a lehető legjobban fedezze magát.

Linda elvesztette a következőt, és csábítóan levette pólóját. Jamie, miközben ellazult a bor hatásától, rájött, hogy nézi Linda melleit, és azon tűnődött, vajon az övé is ilyen nagy-e.

Mike ezután elvesztette a következőt, és le kellett vennie a nadrágját.

Szándékosan úgy tett, mintha fel kellene állnia közben. Szándékosan a lány előtt állt, tudván, hogy merev farka kilép a boxer rövidnadrágjának elülső részéből. Linda imádta, Jamie arca meglepett volt. Kártyákat osztottak, és Jamie elvesztette a következő leosztást. Mivel nem akarta megmutatni a párnak a csupasz punciját, hátradőlt, miközben kipattintotta a melltartóját. Érezte a hűvös éjszakai levegőt a mellbimbóin. Ugyanakkor úgy érezte, hogy nedvessé válik a lába között, és teste remegni kezdett.

“Jól vagy, Jamie?” – kérdezte Linda, némi aggodalommal a hangjában, bár szerette a lány csupasz melleit nézni. Remélte, hogy hamarosan manipulálhatja őket, és nemsokára mozgás is több lesz. Lindanak másodszor kellett feltennie a kérdést, mielőtt Jamie elméje elég tisztává vált, hogy reagáljon.

“Huh? Ó, igen, az éjszaka hűvös” – válaszolta. . .

Linda osztotta a következő leosztást, és Jamie elvesztette. Mike, mikor látta az arcán a bizonytalanságot, felugrott, és lehúzta bokszerét, és teljes mértékben megmutatta hosszú farkát, amelynek a lányok tanúi lehettek. Ezután lassan indult a tó felé.

  • Menjünk – kiáltott vissza a válla fölött.

Jamie megkönnyebbülést érezett, amikor Linda felugrott, levette a többi ruháját, és utána futott. Úgy gondolta, hogy a vizet felhasználhatja meztelenségének fedezésére és a testén áthaladó új érzések lehűlésére, ezért felugrott, és a tó felé rohant.

Mike már bent volt, amikor Jamie belépett a vízbe. Merevedő kakasát ideiglenesen elrejtette a holdfényes mélységbe. Linda felé ment. Megfogta és a tóba dobta.

Linda kijött a felszínre. – Gyere Jamie – szólította fel, és ő és Jamie határozott szemmel előrehaladtak Mike felé.

“Most!” – kiáltott fel Linda.

Mike visszaesett a vízbe, amikor a lányok megtámadtak, de magával húzta őket.

Linda lehajolt, és suttogott valamit Jamie fülébe, és újabb támadást indítottak. Ezúttal, Jamie magasra támadt, Linda alacsonyra került. Kihúzva Mike lábát, megragadta a derekát, és gyorsan ajkát a kemény farka köré helyezte. . . de csak néhány másodpercig.

Jamie annyira jól szórakozott, hogy nem gondolt a meztelenségére, mivel birkózott és a sekély vízben játszott. Érezte, hogy a kezek simogatják meztelen seggét és mellbimbóit, de soha nem tudta, kinek a keze az. Gyakran úgy érezte, hogy egy kéz megérintette a lábait, és lágyan megsimogatta punciját. Kezei érezték Linda nagyobb melleit és a kemény mellbimbóit. Érezte Mike keménységét, amikor az a testéhez dörzsölte, és többször is hagyta, hogy a keze is hozzá érjen.

Mike izgatott volt, és nem tudta elrejteni növekvő erekcióját. Nem is akarta. Kezét átcsúsztatta a két lány nedves bőrén és felállt.

Jamie döbbenten bámult, miközben Mike a farkával kevesebb, mint egy lábnyira állt a széles szemű tekintetétől. Nem tudta levenni a szemét a lüktető faszról. Úgy érezte, hogy Linda hátrafelé mozog, és valamire készül. Ezután érezte, hogy Linda a háta köré nyúlik, és megragadja a jobb kezét. . . elkezdte mozgatni Mike farka felé.

“Érintsd meg!” Hallotta, hogy Linda suttog a fülében, és mintha elmerült volna. . . hagyja, hogy Linda mozgassa a kezét a férfi kakasa felé.

Amikor a keze először kapcsolatba került, elengedte a lélegzetét, amelyet tartott, miközben lágy nyögés menekült az ajkából. A kezében lévő test meleg volt az érintéshez, és érezte, hogy növekszik. Linda mozgatta Jamie kezét a barátja farkán, és érezte mind keménységét, mind lágyságát. Amikor Linda levette a saját kezét, Jamie tovább simogatta és felfedezte. Még soha nem csinált ilyet, és ez egy különleges pillanat volt.

Mike nem tudta elhinni, mi történik, miközben nézte, ahogy Linda mozgatja Jamie kezét, hogy megérintse. Keze első érintése vért nyomott az férfi tagjához. Megállt, hagyva, hogy Jamie a saját tempójában fedezze fel őt. Amikor Linda levette a kezét. . . Jamie továbbra is simogatta őt, és hamarosan a másik kezével csatlakozott az elsőhöz.

Linda arrébb ment és megsimogatta Mike kakasát ő is, közben a testét a lány hátához szorította, közelebb mozgatva őt is. Körüllépett, és megsimogatta a lány mellbimbóit, és érezte, hogy előre tolja az ujjait, és tudta, hogy Jamie élvezi a testén áthaladó érzéseket.

Jamie úgy érezte, mintha meztelen teste égne. Ismeretlen érzések folytak rajta, miközben a kezét mozgatta, és felfedezte Mike kemény kakasát. Most csak néhány centiméter volt a szemétől, és látta a holdfényben kiemelkedő körvonalakat és vénákat. Linda a melleit simogatta amikor nyögni kezdett.

Linda egyik kezét közben lefelé mozgatta Jamie sima hasán a lába közé. Érezte, hogy forró a puncija. Ujjaival Jamie punciját izgatta és tudta, hogy a lány annyira izgatott, mint ő. Az ujját Jamie résébe nyomta.

Linda keze teljesen eltakarja a kis punciját.

“Csók … nyalás … és aztán szopjad a farkát” – hallotta suttogva a fülébe.

Tovább a 2. részhez >>>